ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του – «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα – Συναντηθήκαμε»

Δείτε την ανάρτησή της

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του – «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα – Συναντηθήκαμε»

Θλίψη επικρατεί στο πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη από καρκίνο, μόλις στα 42 του χρόνια.

Ο δύο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης του Tae Kwon Do και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, πάλεψε δυο χρόνια γενναία από μία σπάνια μορφή καρκίνου, τον καρκίνο NUT. Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα ήταν η σύζυγός του και μητέρα των δύο παιδιών του, Δώρα Τσαμπαζή.

«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς», ήταν ο στίχος του Οδυσσέα Ελύτη με τον οποίο η Δώρα Τσαμπάζη αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της.

Το βράδυ της Παρασκευής η δημοσιογράφος κοινοποίησε στο Instagram ένα story που έγραφε: «Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε», που αποτελεί στίχο της Κορίνας Καλούδη από τη συλλογή: «Έπρεπε να κλεψω» και συγκίνησε τους ακολουθούς της.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.