«Να ξέρετε ότι είμαι καλά και υγιής σας ευχαριστώ όλους» το μήνυμα της αθλήτριας

Μετά από το λιποθυμικό επεισόδιο της Ανίτα Άλβαρεζ, η FINA απαγόρευσε στην Αμερικανίδα κολυμβήτρια να αγωνιστεί στον τελικό του ομαδικού της Καλλιτεχνικής κολύμβησης για λόγους υγείας.

Αν και η ομοσπονδία των ΗΠΑ άναψε το πράσινο φως, για να μπορέσει να αγωνιστεί στον τελικό του ομαδικού η Ανίτα Άλβαρεζ, η FINA απαγόρευσε την συμμετοχή της στον τελικό του ομαδικού προγράμματος Καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο ατομικό πρόγραμμα.

Η γιατρός της αμερικανικής ομάδας ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μας θα μπορούσε να αγωνιστεί, είναι απόλυτα ικανή να το κάνει. Αισθάνεται καλά σωματικά. Τώρα είναι λυπημένη για την απόφαση. Αλλά θα στηρίξει την ομάδα. Εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα της FINA».

Ενώ η διευθύνων σύμβουλος από την πλευρά της δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευγνώμονες που η Ανίτα είναι υγιής. Είναι μια τρομερή ανταγωνίστρια και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για αυτήν.
Είναι λυπηρό που δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό αλλά θα επιστρέψει στην πισίνα στο εγγύς μέλλον και θα μας εμπνεύσει όλους για άλλη μια φορά».

Η ίδια η αθλήτρια πριν ανακοινωθεί η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, είχε γράψει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Σας ευχαριστώ όλους. Σύντομα θα δώσουμε μια πλήρη ενημέρωση. Αλλά στο μεταξύ να ξέρετε ότι είμαι καλά και υγιής!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτιμώ όλα τα μηνύματα υποστήριξης και ελπίζω όλοι να σεβαστούν ότι εγώ και η ομάδα μου έχουμε ακόμη δύο ημέρες στη διοργάνωση, για να εστιάσουμε εδώ στη Βουδαπέστη».