ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Απρόσμενος αποκλεισμός για τον Νόβακ Τζόκοβιτς από το Rome Masters

Ο Χόλγκερ Ρούνε απέκλεισε το No.1 του κόσμου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters

Απρόσμενος αποκλεισμός για τον Νόβακ Τζόκοβιτς από το Rome Masters

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον εξαιρετικό Χόλγκερ Ρούνε και γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2) στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia στη Ρώμη.

Μετά το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάρλος Αλκαράθ, αποκλείστηκε έτσι και το Νο1 του κόσμου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πριν ταξιδέψει στη Γαλλία για να διεκδικήσει το 23ο Γκραν Σλαμ της καριέρας του στο Roland Garros.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρούνε “σκότωσε” τον Σέρβο σταρ και επιβεβαίωσε τη δική του φόρμα, η οποία τον έχει φέρει πια στο Νο7 της ATP και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά, από το “ζευγάρι” Ρουντ – Τσερούντολο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.