ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αρίνα Σαμπαλένκα: Η κορυφαία τενίστρια είναι Νο1 και στα… «γκελάκια» (βίντεο)

Μάλιστα είναι πολύ... καλή!

Αρίνα Σαμπαλένκα: Η κορυφαία τενίστρια είναι Νο1 και στα… «γκελάκια» (βίντεο)

Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε μέσα στο 2023 να ανέβει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, όπου και παραμένει, ενώ κέρδισε το Australian Open και ήταν φιναλίστ στο US Open.

H πρωταθλήτρια από τη Λευκορωσία, που είχε υποσχεθεί στον πατέρα της που πέθανε πολύ νέος ότι θα γίνει η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο, έχει φτάσει ήδη τους 13 τίτλους καριέρας και δύσκολα μπορεί να σταματήσει.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα μένει μόνιμα στην Φλόριντα και αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για το WTA Finals το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στο Μεξικό.

Ως Νο1 θέλει να κερδίσει και τον τίτλο και μετά τα μπάνια που έκανε στο Μαϊάμι ξεκίνησε και προετοιμασία για τους αγώνες. Δεν άρχισε όμως με τένις αλλά με ποδόσφαιρο και… γκελάκια.

Είναι μάλιστα πολύ καλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.