ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ασταμάτητη η Μ.Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα (βίντεο)

Αυτός θα είναι ο 5ος ημιτελικός της Σάκκαρη στο 2022

Ασταμάτητη η Μ.Σάκκαρη: Προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα (βίντεο)

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε ανατροπή για τρίτο σερί αγώνα στο τουρνουά της Πάρμα, επικράτησε με 2-1 σετ της Μαρίνα Ζανέφσκα και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Δεν τα παρατάει ποτέ η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε της, Βελγίδας με ουκρανική καταγωγή, Μαρίνα Ζανέφσκα με 2-1 σετ (2-6, 6-4, 6-4) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Πάρμα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς (Νο.78).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε έτσι για μία ακόμη φορά με την… πλάτη στον τοίχο, αλλά αντέδρασε όπως και τις προηγούμενες στο ιταλικό τουρνουά. Με ένα εξαιρετικό δεύτερο σετ, βρήκε δύο μπρέικ στο πέμπτο και το έβδομο γκέιμ, για να ισοφαρίσει τελικά σε 1-1, με 6-4, αφού η Βελγίδα μείωσε με μπρέικ στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Όλα κρίθηκαν έτσι στο τρίτο σετ, όπου η “μάχη” ήταν μεγάλη, με την Σάκκαρη να ξεκινάει με μπρέικ, αλλά να δέχεται αμέσως ένα σερί 3-0 με δύο μπρέικ της Ζανέβσκα. Η Μαρία “απάντησε” όμως αμέσως με δικό της δεύτερο μπρέικ και βρήκε κι ένα τρίτο στο 9ο γκέιμ, για να σερβίρει για το σετ και το ματς.

Η Βελγίδα ξεκίνησε μάλιστα το τελευταίο γκέιμ με 30-0 και βρήκε και μπρέικ πόιντ από διπλό λάθος της Σάκκαρη στο σερβίς, αλλά η Ελληνίδα έκανε ξανά την ανατροπή και με 6-4 πανηγύρισε τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά στην Πάρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.