ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ATP Finals 2022: Ο Τζόκοβιτς κέρδισε τον Ρουντ στο Τορίνο και ισοφάρισε τον Φέντερερ σε τίτλους στα ATP Finals!

Ιστορία έγραψε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Τορίνο

ATP Finals 2022: Ο Τζόκοβιτς κέρδισε τον Ρουντ στο Τορίνο και ισοφάρισε τον Φέντερερ σε τίτλους στα ATP Finals!

Προσπαθούσε χρόνια και τα κατάφερε.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ισοφάρισε το ρεκόρ κατακτήσεων σε ATP Finals το οποίο κρατούσε από το 2011 ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Σέρβος τενίστας επικράτησε με 5-7,6-3 τον Κάσπερ Ρουντ στον τελικό της πόλης της Ιταλίας και με 6 τίτλους έπιασε στην κορυφή τον Ελβετό!

Ο Φέντερερ είχε 6 τίτλους από το 2011 και ο Τζόκοβιτς τον ισοφάρισε το 2022 αφού επέστρεψε σε τελικούς για πρώτη φορά μετά από το 2018. Πλέον ο Νόλε έχει 91 τίτλους σε 130 τελικούς καριέρας. Θέλει έναν ακόμη για να ισοφαρίσει τους 92 του Ράφα Ναδάλ.

Ο Νόλε έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία πρωταθλητής του ATP Finals, στην ηλικία των 35 ετών και 182 ημερών. Το ρεκόρ είχε από το 2011 ο Φέντερερ ο οποίος κέρδισε τίτλο σε ηλικία 30 ετών και 4 μηνών.

Ο αγώνας

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό με τον Νορβηγό να πιέζει αλλά τον Σέρβο να κλείνει το σετ με μπρέικ στο 12ο σετ (7-5).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 2ο ο Τζόκοβιτς έκανε περίπατο. Έφτασε με μπρέικ στο 3-1 και με υπομονή και με σπουδαίο σερβίς το κέρδισε με 6-3 και έκλεισε το παιχνίδι. Ο Σέρβος έκλεισε τη χρονιά στο Νο5 και ο Νορβηγός για πρώτη φορά στο Νο3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.