ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Australian Open: Εκτός εαυτού ο Ν.Τζόκοβιτς – Τα έβαλε με μεθυσμένο θεατή (βίντεο)

«Ο τύπος είναι τύφλα στο μεθύσι, από τον πρώτο πόντο με προκαλούσε» είπε ο διάσημος τενίστας

Australian Open: Εκτός εαυτού ο Ν.Τζόκοβιτς – Τα έβαλε με μεθυσμένο θεατή (βίντεο)

O Nόβακ Τζόκοβιτς βρέθηκε να τσακώνεται με τον διαιτητή σε αγώνα τένις, όταν μεθυσμένοι θεατές τον έβγαλαν εκτός εαυτού.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ζήτησε να διώξει θεατή που φώναζε κατά τη διάρκεια αγώνα στο Αυστραλιανό Open, έχοντας γίνει αποδέκτης συνεχών προκλήσεων στην Rod Laver Arena.

Ο 35χρονος τενίστας πήρε την κατάσταση στα χέρια του κατά τη διάρκεια του αγώνα του στον δεύτερο γύρο και είπε στον διαιτητή ότι ένας θεατής προσπαθούσε να να του αποσπάσει την προσοχή καθ’ όλη τη διάρκεια.

«Ο τύπος είναι τύφλα στο μεθύσι, από τον πρώτο πόντο με προκαλούσε», είπε. «Δεν είναι εδώ για να παρακολουθήσει τένις. Απλά θέλει να μπει στο μυαλό μου», είπε ο διάσημος τενίστας.

Δείτε το βίντεο με τον εξοργισμένο Νόβακ Ντζόκοβιτς


Στη συνέχεια, ένας υπάλληλος ασφαλείας εθεάθη να μιλάει σε μια ομάδα οπαδών ντυμένων ως Where’s Wally, χαρακτήρας παιδικών,σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Παρά τις προσπάθειες της ενοχλητικής παρέας, δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν τον Τζόκοβιτς να περάσει στον τρίτο γύρο, με τον Σέρβο να κερδίζει τον

Ένζο Κουακώντ με 6-1, 6-7 (5), 6-2, 6-0.

Ο Σέρβος τενίστας αντιμετώπισε βέβαια ενοχλήσεις στον μηρό και μετά τον αγώνα, μαζί με όλα τ΄άλλα, εμφανίστηκε ανήσυχος μήπως ο τραυματισμός του τον εμποδίσει να συνεχίσει στο τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.