ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Challenge Cup: Sold out ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο τελικό

Challenge Cup: Sold out ο δεύτερος τελικός του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ

Πανζουρλισμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικού του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (15/3, 20:00) που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Περίπου μία εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση, οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν sold out.

Ο Ολυμπιακός πήρε καθαρή νίκη με 3-0 στο Ισραήλ απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πρώτο τελικό και μαζί με τον κόσμο του θα κυνηγήσει να κλειδώσει το τρόπαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.