ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα στο 2024 για την Α.Κορακάκη (βίντεο) 

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Χ.Μόσχη

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα στο 2024 για την Α.Κορακάκη (βίντεο) 

Το δεύτερο της χρυσό μετάλλιο για το 2024 πανηγύρισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Άννα Κορακάκη.

Πιο συγκεκριμένα μετά την πρώτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. στο γκραν πρι στο Ρούσε της Σλοβενίας, η Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 10μ. και στο παγκόσμιο κύπελλο στο Κάιρο.

Είναι ο πρώτος αγώνας της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων για το 2024 και εκτός από την Κορακάκη, στον τελικό και στην 5η θέση της κατάταξης βρέθηκε η Χριστίνα Μόσχη.

Η Άννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό με την τέταρτη καλύτερη επίδοση, όμως εκεί σημάδεψε μέχρι το χρυσό μετάλλιο.

Είχε συνολική συγκομιδή 241,5β., με την Ντέβι Αρουράντα από την Ινδία (239,9 βαθμούς) και την Ιρίνα Γιουνουσμένοβα από το Καζακστάν (219,2β.) να την ακολουθούν στο βάθρο.

Εξαιρετική ήταν και η εμφάνιση της Χριστίνας Μόσχη. Η 21χρονη προκρίθηκε στην τελική οκτάδα ως 7η και στον μεγάλο τελικό κατάφερε να φτάσει τους 175,7 πόντους και να κατακτήσει την πέμπτη θέση.

Η Κορακάκη θα πάρει μέρος και στο 25μ. πυροβόλου όπλου, που θα γίνει Κυριακή και Δευτέρα (28-29 Ιανουαρίου).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμίσουμε ότι η Κορακάκη και η Μόσχη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στα 10 μέτρα αεροβόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.