ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Diamond League Ντόχα: Τέταρτη θέση για τη Κ.Στεφανίδη

Στα 4,63μ. δεν κατάφερε να έχει επιτυχημένη προσπάθεια σε τρεις απόπειρες

Diamond League Ντόχα: Τέταρτη θέση για τη Κ.Στεφανίδη

η σεζόν της στον ανοιχτό στίβο άρχισε η Κατερίνα Στεφανίδη, η Ελληνίδα αθλήτρια του επί κοντώ, συμμετείχε στο Diamond League της Ντόχα. Εκεί κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση, κάνοντας άλμα στα 4 μέτρα και 55 εκατοστά.

Άρχισε τις προσπάθειές της με άκυρη προσπάθεια στα 4,30. Με τη δεύτερη κατάφερε να περάσει αυτό το ύψος, ενώ με την πρώτη προσπάθεια ήταν επιτυχημένη στα 4,45μ. Το ίδιο συνέβη και με τα 4,55μ., που αποδείχθηκε πως θα ήταν και η τελική της επίδοση.

Στα 4,63μ. δεν κατάφερε να έχει επιτυχημένη προσπάθεια σε τρεις απόπειρες. Έτσι τερμάτισε τέταρτη, μαζί με την Ιταλίδα Ρομπέρτα Μπρούνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.