ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Πανικός στον τερματισμό – Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλον (βίντεο)

Ένας ποδηλάτης -που ακολουθούσε το γκρουπ των προπορευόμενων- έχασε την ισορροπία του

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Πανικός στον τερματισμό – Ο ένας έπεφτε πάνω στον άλλον (βίντεο)

Το 4ο ΕΤΑΠ του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας στη Λάρισα, ολοκληρώθηκε με ένα απίστευτο ατύχημα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένας ποδηλάτης -που ακολουθούσε το γκρουπ των προπορευόμενων- έχασε την ισορροπία του ελάχιστα πριν τη γραμμή του τερματισμού και ακολούθησε… ο κακός χαμός.

Οι ποδηλάτες που ήταν ακριβώς από πίσω του, άρχισαν να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο και να πέφτουν στην άσφαλτο, αναγκάζοντας όσους ακολουθούσαν να κόψουν ταχύτητα, για να μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Εκτός των διασωστών που έσπευσαν άμεσα να δώσουν βοήθειες, τις υπηρεσίες τους πρόσφεραν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Πινακάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Καλαμπάκας.

Να αναφέρουμε ότι το 4ο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, το οποίο εκκίνησε από την Καρδίτσα, ολοκληρώθηκε στη Λάρισα με νικητή τον Δανό Νιλς Λάου Μπρόγκε της BHS – PL Belton Bornholm και τους αθλητές να καλύπτουν μία απόσταση 176,5 χιλιομέτρων.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ιταλός Ατίλιο Βιβιάνι της Bingoal Pauwels Sauces WB και στην τρίτη ο Ισπανός Νταβίντ Γκονζάλεθ Λόπεθ της Caja Rural RGA.

Ξεπερνώντας το ατύχημα που είχε στην τελική ευθεία του χθεσινού ετάπ, ο Νεοζηλανδός Ααρον Γκέιτ της Bolton Equities Blackspoke διατηρεί την μπλε φανέλα του επικεφαλής της γενικής κατάταξης, με τον συμπατριώτη και συναθλητή του Τζέιμς Φουσέ να παραμένει πρώτος στα σπριντ ανάβασης (πορτοκαλί φανέλα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νικητής του 4ου ετάπ, Νιλς Λάου Μπρόγκε, πέρασε πρώτος στην κατάταξη των πόντων (πορτοκαλί φανέλα) και ο επίσης Δανός Εμίλ Ιβερσεν της BHS-PL Beton Bornholm διατηρεί τη λευκή φανέλα της κατηγορίας U23.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.