ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

E.Πλατανιώτη: «Όταν έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό»

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους»

E.Πλατανιώτη: «Όταν έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό»

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έγραψε ιστορία στην ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, κατακτώντας δύο μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα ασημένιο, αλλά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου. 

Την Κυριακή (11/2) οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες έφτασαν στην Ελλάδα, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Στις δηλώσεις της, η Πλατανιώτη υποστήριξε ότι είχε πάει αποφασισμένη για το χρυσό μετάλλιο.

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι.

Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω» το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.