ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Έγραψε ιστορία ο Α.Τσαπατάκης: Παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης στα 100μ. πρόσθιο SB4

Άνοιξε την αυλαία των μεταλλίων

Έγραψε ιστορία ο Α.Τσαπατάκης: Παγκόσμιος πρωταθλητής κολύμβησης στα 100μ. πρόσθιο SB4

Ιστορία έγραψε στη Μαδέιρα ο Αντώνης Τσαπατάκης.

Ο 34χρονος «χάλκινος» παραολυμπιονίκης του Τόκιο, κατέκτησε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που άνοιξε αυλαία σήμερα στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας αλλά και το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Α.Τσαπατάκης, στον τελικό των 100μ. πρόσθιο SB4 τερμάτισε σε 1:36.27 που τον έφερε στην πρώτη θέση, με την επίδοσή του να αποτελεί και νέο Πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ανήκε στον ίδιο με 1:36.33 από τις 18 Ιουλίου 2015 στην Αγγλία.

Ο Χανιώτης κολυμβητής, γύρισε δεύτερος στο πρώτο 50άρι (45.23), όμως στην τελική ευθεία δεν είχε πρόβλημα να περάσει τον Κολομβιανό Μόισες Φουέντες Γκαρσία (1:36.84) και να τερματίσει πρώτος (σ.σ. το 2019 ήταν 4ος στο αντίστοιχο αγώνισμα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη από ελληνικής πλευράς, ο Γιάννης Κωστάκης ήταν 5ος στα 50μ. πρόσθιο SB (1:08.20), ενώ η Μαρία Τσάκωνα κατετάγη 8η στα 100μ. ύπτιο S6 (1:45.38). Εκτός τελικού στα 50μ. ελεύθερο S5, έμεινε ο Αλέξανδριος Λεργιός με χρόνο 37.40.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.