ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Εκτός Australian Open ο Ράφα Ναδάλ λόγω τραυματισμού

Ο Ράφα Ναδάλ κληρονόμησε πρόβλημα στο πόδι από το τουρνουά στο Μπρίσμπεϊν και επιστρέφει στην Ισπανία

Εκτός Australian Open ο Ράφα Ναδάλ λόγω τραυματισμού

Εκτός Australian Open μένει ο Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός τενίστας κάτοχος 22 τίτλων Grand Slam αν και αγωνίστηκε στην Αυστραλία κληρονόμησε πρόβλημα στο πόδι από τους αγώνες του στο Μπρίσμπεϊν και έτσι θα γυρίσει στην Μαγιόρκα για εξετάσεις και αποθεραπεία.

Ο Ναδάλ επέστρεψε στη δράση μετά από ένα μεγάλο διάστημα και όλοι πλέον περιμένουν εάν θα παίξει στη χωμάτινή περίοδο και στο αγαπημένο του Roland Garros.

Η ανάτρηση του Ράφα Ναδάλ

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα μου στο Μπρίσμπεν είχα ένα μικρό μυϊκό πρόβλημα που με ανησύχησε, όπως ξέρετε. Όταν έφτασα στη Μελβούρνη είχα την ευκαιρία να κάνω μαγνητική και έχω ένα μικρό τράβηγμα σε μυ, όχι στο ίδιο σημείο που είχα τον τραυματισμό και αυτό είναι καλά νέα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο σε ματς των πέντε σετ. Πετάω πίσω στην Ισπανία να δω τον γιατρό μου, να κάνω θεραπεία και να ξεκουραστώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δούλεψα πολύ σκληρά γι’ αυτό το comeback και πάντα έλεγα ότι ο στόχος μου είναι να είμαι στο καλύτερο επίπεδο σε τρεις μήνες. Παρότι είναι λυπηρό που δεν θα μπορέσω να παίξω μπροστά στον υπέροχο κόσμο της Μελβούρνης, αυτά δεν είναι και τόσο άσχημα νέα και παραμένουμε θετικοί για την εξέλιξη της σεζόν. Ήθελα πραγματικά να αγωνιστώ εδώ στην Αυστραλία και είχα την ευκαιρία να παίξω μερικά ματς, κάτι που με έκανε χαρούμενο και θετικό. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα λέμε σύντομα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.