ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιστολή Παναθηναϊκού σε ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια με Ολυμπιακό – Ζητάει συνάντηση με Τ.Θεοδωρικάκο και καταθέτει μηνύσεις

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ γνωστοποίησε ότι ζήτησε από την Αστυνομία να διεξάγει ΕΔΕ για τα γεγονότα στο ματς με τον Ολυμπιακό

Επιστολή Παναθηναϊκού σε ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια με Ολυμπιακό – Ζητάει συνάντηση με Τ.Θεοδωρικάκο και καταθέτει μηνύσεις

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας τις ενέργειες στις οποίες προέβη για όσα έγιναν πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο Challenge Cup στο Μαρούσι και οδήγησαν στο να διεξαχθεί το παιχνίδι την επόμενη μέρα και χωρίς τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ζητάει να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες ενώ έκανε λόγο μέχρι και για μηνύσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις ενέργειες στις οποίες προέβη και θα προβεί σχετικά με τα θλιβερά γεγονότα στον εντός έδρας αγώνα του Challenge Cup με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση του Συλλόγου έστειλε επιστολή-καταγγελία στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. όπου περιγράφει αναλυτικά τα όσα πραγματικά συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά και ζητά επιτακτικά να διαλευκανθεί η υπόθεση, να αποδοθούν πειθαρχικές ευθύνες στα όργανά της για ενδεχόμενη παράβαση καθήκοντος και ελλιπή άσκηση των αρμοδιοτήτων τους, καθώς και να διαταχθεί σχετική ένορκη διοικητική εξέταση.

Την εν λόγω επιστολή ο Παναθηναϊκός Α.Ο. κοινοποίησε και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ θα ζητηθεί άμεσα και συνάντηση με τον Υπουργό, προκειμένου να εκφραστούν σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο οι διαμαρτυρίες του Συλλόγου.

Επιπλέον, θα υποβληθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου και ο Σύλλογος θα υπερασπιστεί τα νόμιμα δικαιώματά του σε κάθε αρμόδια αρχή μέχρι να αποδοθούν ευθύνες και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες ανεπίτρεπτες καταστάσεις».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.