ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο χέρι της – «Να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό»

Η γνωστή γυμνάστρια είχε τραυματιστεί σε ατύχημα με ταχύπλοο πριν από μερικά χρόνια

Έρρικα Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία με το ακρωτηριασμένο χέρι της – «Να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό»

Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία ήταν η 3η Δεκεμβρίου και η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία με το ακρωτηριασμό χέρι της.

Η γνωστή γυμνάστρια είχε τραυματιστεί σε ατύχημα με ταχύπλοο πριν από μερικά χρόνια.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία δείχνοντας το δεξί χέρι της, η Έρρικα Πρεζεράκου έστειλε το δικό της, συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμα.

«Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι Παγκόσμια μέρα για άτομα με αναπηρία.

Ήθελα τόσα να γράψω, όμως μέσα μου μόνο αυτό στάθηκε.

Συγχωράτε με αν κάνω λάθος μα η παγκόσμια μέρα δεν αφορά τα άτομα που γεννήθηκαν ή απέκτησαν αναπηρία.

Αφορά όλους εμάς που είμαστε πολλές φορές μέσα μας ανάπηροι, να αγκαλιάσουμε, να αγαπήσουμε ή να αποδεχτούμε κάθε τι το διαφορετικό. Που κοιτάμε μόνο το έξω και όχι την φλόγα της ψυχής μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι για όλους εμάς αυτή η μέρα ηλιόλουστα μου πλάσματα. Δεν ξέρω αν σας είπα σήμερα ποσό πολύ σας αγαπώ» καταλήγει η Έρρικα Πρεζεράκου στην ανάρτησή της στο Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.