ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική Πόλο Ανδρών: Η Εθνική ηττήθηκε 6-4 από την Ουγγαρία και συνεχίζει για τις θέσεις 5-8 στο World Cup

Η Εθνική προηγήθηκε 2-0 των Μαγυάρων με Κάκαρη και Νικολαϊδη στα πρώτα τέσσερα λεπτά αλλά δεν τα κατάφερε ως το τέλος

Εθνική Πόλο Ανδρών: Η Εθνική ηττήθηκε 6-4 από την Ουγγαρία και συνεχίζει για τις θέσεις 5-8 στο World Cup

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών ηττήθηκε 6-4 από την Ουγγαρία και σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Από εδώ και πέρα θα διεκδικήσει θέση από την 5η έως την 8η στην Τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (World Cup) που ξεκίνησε στο Λος Άντζελες,

Όπως μαρτυράει και το σκορ, τα γκολ έμπαιναν με το…σταγονόμετρο. Η Εθνική προηγήθηκε 2-0 των Μαγυάρων με Κάκαρη και Νικολαϊδη στα πρώτα τέσσερα λεπτά. Η Ουγγαρία βρήκε τον τρόπο και προσπέρασε 3-2 για να ισοφαρίσει ο Καλογερόπουλος και να δώσει εκ νέου προβάδισμα 4-3 ο Φουντούλης, 5.49 από τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Από εκείνο το σημείο και μετά η γαλανόλευκη δεν ξαναβρήκε δίχτυα. Πριν ολοκληρωθεί η περίοδος η Ουγγαρία ισοφάρισε, βρήκε και δυο γκολ στο τέταρτο και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-1, 2-1, 0-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Νικολαϊδης 1, Κάκαρης 1, Αλαφραγκής, Χαλυβόπουλος, Τζωρτζάτος.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Ζολτ Βάργκα): Λεβάι, Ανγκιάλ, Μάνερτζ, Κόναρικ, Βάμος, Νάγκι, Ζάλανκι 1, Φέκετε, Νέμετ, Βάργκα 2, Γιάνσικ 2, Βίγκβαρι 1, Βόγκελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαιτητές: Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Σεβέρο (Ιταλία)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.