ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εθνική πόλο γυναικών: Αποκλείστηκε από την Ουγγαρία στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Ο στόχος της ομάδας τώρα είναι το χάλκινο μετάλλιο

Εθνική πόλο γυναικών: Αποκλείστηκε από την Ουγγαρία στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών αποκλείστηκε από την Ουγγαρία που κατάφερε να ισοφαρίσει 9-9 στο τέλος του αγώνα και να στείλει τον ημιτελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ελλάδα ηττήθηκε με 4-2 και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό με την Ισπανία.

Η Εθνική μας ομάδα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τη Νίνου, η οποία ήταν «ζεστή» και πέτυχε άλλα δύο γκολ στη συνέχεια του πρώτου οκταλέπτου, το οποίο έληξε με το σκορ 3-3 και με την Ουγγαρία να ισοφαρίζει αρχικά σε 1-1 και στη συνέχεια σε 3-3 με γκολ των Βάλι και Λεϊμέτερ.

Η Ελλάδα ήταν μπροστά με διαφορά δύο τερμάτων -και συγκεκριμένα με 6-4- και στο δεύτερο οκτάλεπτο αλλά η Ουγγαρία το έκανε 6-6 και από εκεί και πέρα στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Έτσι, μπήκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο με το σκορ να είναι 7-7 και όλα τα ενδεχόμενο να είναι πιθανά.

Αυτό που έδειχνε ως επικρατέστερο, πάντως, ήταν η πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό καθώς η Ελευθεριάδου την έβαλε μπροστά με 9-8 και ενώ απέμενε κάτι παραπάνω από 1,5 λεπτό για τη λήξη, στα 21 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε όμως η Λεϊμέτερ έκανε το 9-9 και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η Εθνικάς μας ομάδα άρχισε με δύο άστοχες εκτελέσεις από τις Ελευθεριάδου και Β. Πλευρίτου, με συνέπεια τον αποκλεισμό με 4-2, έχοντας πλέον ραντεβού με την Ισπανία στον μικρό τελικό με στόχο το χάλκινο μετάλλιο.

Η σειρά των πέναλτι

Ελευθεριάδου: Δοκάρι
Κέζτελι: 0-1
Β. Πλευρίτου: Απέκρουσε η Μαγκιάρι
Γκάρντα: 0-2
Γιαννοπούλου: 1-2
Ζίλαγκι: 1-3
Ε. Πλευρίτου: 2-3
Γκουρισάτι: 2-4

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-3, 1-1, 2-2 / 2-4 στα πέναλτι

Ελλάδα (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθ. Πλευρίτου 2, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Μαργ. Πλευρίτου, Ξενάκη, Ασημάκη, Πάτρα, Νίνου 4, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουγγαρία (Ατίλα Μίχοκ): Μαγκιάρι, Σίλαγκι 3, Βάλι 1, Γκουρισάτι 1, Μαϊέ, Παρκς 3, Μάτε, Κέστελι 1, Λαϊμέτερ 2, Ριμπάνσκα, Γκάρντα 2, Νέσμελι, Χόρβατ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.