ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ο Χρήστου προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό στα 50μ. ύπτιο

Έδειξε έτοιμος να φθάσει στην κορυφή

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Ο Χρήστου προκρίθηκε ως πρώτος στον τελικό στα 50μ. ύπτιο

Πλώρη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ. ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης έβαλε ο Απόστολος Χρήστου.

Ο 26χρονος με επίδοση στα 24.48 σημείωσε την καλύτερη επίδοση των ημιτελικών και έδειξε έτοιμος να διεκδικήσει την κορυφή της Ευρώπης στον τελικό της Δευτέρας (15/8, 20:24).

Η επίδοση τού Χρήστου είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα με τον ίδιο να έχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με 24.39.

Όσον αφορά τον μεγάλο του αντίπαλο, Τόμας Τσεκόν, ο Ιταλός κέρδισε τη δεύτερη ημιτελική σειρά με επίδοση 24.65

Η οκτάδα του τελικού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.Απόστολος Χρήστου (Ελλάδα) 24.48
2.Τόμας Τσεκόν (Ιταλία) 24.65
3.Μίκαελ Λεϊτρόφσκι (Ισραήλ)24.74
4.Όλε Μπραουνσβάιχ (Γερμανία) 24.75
5.Μικέλε Λαμπέρτι (Ιταλία) 24.82
6.Γιοάν Εντόι Μπρουάρ (Γαλλία) 24.96
7.Κάσπερ Στοκόβσκι (Πολωνία) 24.98
8.Τόμας Πολέβκα (Πολωνία) 24.98

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.