ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιο μετάλλιο για Ζ.Φίτσιου – Μ.Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών

Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που το δίδυμο κατακτά το ασημένιο μετάλλιο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας: Ασημένιο μετάλλιο για Ζ.Φίτσιου – Μ.Κοντού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Ουγγαρία κατέκτησαν η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντρού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.

Οι Ζωή Φίτσιου και την Μιλένα Κοντού κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 7:31.94 και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας μόνο από τις Ρουμάνες Τζιανίνα Φαν Γκρόνινγκεν και Ιονέλα Κόζμιουκ, οι οποίες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης με χρόνο 7:29.63. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσαν οι Ιταλίδες Βαλεντίνα Ροντίνι και Σίλβια Κρόζιο με 7:33.73.

Είναι η δεύτερη σερί χρονιά που οι Φίτσιου και Κοντού κατακτούν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς το ίδιο είχαν πετύχει και πέρυσι στο Μπλεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε την πρόκριση στον αυριανό (28/4) τελικό του σκιφ ανδρών, καθώς κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά με 7:30.05 και θα διεκδικήσει το τρίτο μετάλλιό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σημαντική επιτυχία αποτελεί η πρόκριση στον τελικό του διπλού σκιφ ανδρών των Νίκου Χωλόπουλου και Γιάννη Καλανδαρίδη, που τερμάτισαν τρίτοι στη δεύτερη ημιτελική σειρά με 6:48.21.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.