Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Πάνοπλη» η εθνική Ελλάδας

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ η χώρα μας θα έχει 25 αθλήτριες και 15 αθλητές στο Μόναχο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου: «Πάνοπλη» η εθνική Ελλάδας

Με όλα της τα αστέρια θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα διεξαχθεί στο Μόναχο από τις 15 έως τις 21 Αυγούστου 2022.

Όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ η χώρα μας θα έχει 25 αθλήτριες και 15 αθλητές στο Μόναχο με τους Μίλτο Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη να ξεχωρίζουν προς το παρόν όσον αφορά τα μετάλλια.

Η Ειρήνη Βασιλείου θα χάσει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο τρίτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της καριέρας της, αφού ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως δεν είναι σε θέση, λόγω προβλήματος υγείας της τελευταίας στιγμής, να ακολουθήσει την ομάδα στη Γερμανία.

Αναλυτικά η ομάδα:

Γυναίκες

100 μ.: Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης)

200 μ.: Άρτεμις Αναστασίου (ΠΑΟ)

100 μ. εμπ.: Αναΐς Καραγιάννη (ΑΕΚ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος)

400 μ. εμπ. Δήμητρα Γναφάκη (ΠΑΟ)

Ύψος: Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς)

Επί κοντώ: Κατερίνα Στεφανίδη (ΑΟ Φιλοθέης), Ελένη Πόλακ (ΑΟ Μεγάρων)

Μήκος: Βασιλική Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ)

Τριπλούν: Σπυριδούλα Καρύδη (ΑΟ Κάλλιστος)

Δισκοβολία: Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης)

Σφυροβολία: Σταματία Σκαρβέλη (ΓΣ Τρικάλων)

Ακοντισμός: Ελίνα Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος)

20χλμ.: Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ)

35χλμ. Βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας), Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΣ Ιλισός)

4Χ100 μ.: Σπανουδάκη, Αναστασίου, Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Πεσιρίδου, Στέλλα Μιχαηλίδου (ΑΟ Ερμής), Αλάνα Μπερν (ΓΣ Ηλιούπολης), Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομ.)

4Χ400 μ.: Ανδριάνα Φέρρα (ΟΣΦΠ), Δέσποινα Μουρτά (ΑΟ Ολυμπίας Πατρών), Γναφάκη, Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας), Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας)

Άνδρες

200 μ.: Παναγιώτης Τριβυζάς (ΠΑΟ)

Ύψος: Αντώνης Μέρλος (ΠΑΟΚ)

Επί κοντώ: Εμμανουήλ Καραλής (ΟΣΦΠ)

Μήκος: Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς)

Τριπλούν: Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ), Ανδρέας Πανταζής (ΑΟ Μεγάρων), Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων)

Σφυροβολία: Χρήστος Φραντζεσκάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)

35χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4Χ100 μ.: Γιάννης Νυφαντόπουλος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Τριβυζάς, Κώστας Ζήκος (ΓΕΑ Τρικάλων), Θοδωρής Βροντινός (ΠΑΟΚ), Σωτήρης Γκαραγκάνης (ΑΟ Κάλλιστος), Νίκος Παναγιωτόπουλος (Άθλος Κερατσινίου).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.