ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού

Το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας σε αγώνισμα του ομαδικού

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού

To Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου ξεκίνησε σήμερα (10/6) στο Βελιγράδι και η ελληνική αποστολή κατέκτησε το πρώτο της μετάλλιο.

Στον πρώτο τελικό του προγράμματος, η Ελλάδα κατέλαβε την δεύτερη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης, σε ένα αγώνισμα στο οποίο μετείχαν μόλις πέντε χώρες.

Οι Μαρία Αλζιγκούζη-Κομηνέα, Θάλεια Δαμπάλη, Αθηνά Καμαρινοπούλου, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ρηγάκου και Βασιλική Θάνου συγκέντρωσαν 257.8918 βαθμούς και υστέρησαν μόνο έναντι της Ισπανίας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης με 278.4684 βαθμούς. Το βάθρο συμπλήρωσε η Ιταλία με 256.8584β., περίπου ένα βαθμό πίσω από την εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δέκατο μετάλλιο της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης στην καλλιτεχνική κολύμβηση, το πρώτο όμως σε αγώνισμα του ομαδικού (στο παρελθόν η χώρα μας είχε ανέβει τρεις φορές στο βάθρο του κόμπο, που δεν περιλαμβάνεται πλέον στο πρόγραμμα των μεγάλων διοργανώσεων).

Τα αποτελέσματα στο τεχνικό πρόγραμμα του ομαδικού:

1. Ισπανία 278.4684 βαθμοί
2. ΕΛΛΑΔΑ 257.8918
3. Ιταλία 256.8584
4. Μεγάλη Βρετανία 211.3692
5. Σερβία 162.1659

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο Τρίτη (11/6, 17:30) η Ζωή Καράγγελου θα αγωνιστεί στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του σόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.