ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: «Χρυσός» ο Απόστολος Χρήστου

Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου: «Χρυσός» ο Απόστολος Χρήστου

Τεράστια επιτυχία για τον Απόστολο Χρήστου. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε στην πρώτη θέση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ ύπτιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στη Ρώμη.

Ο Χρήστου κατέγραψε χρόνο 24.36 και μάλιστα σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ. Ο 26χρονος κολυμβητής έδωσε μεγάλη μάχη με τον Ιταλό, Τόμας Τσεκόν, αλλά έστω και οριακά κατάφερε να τον νικήσει.

Ο Τσεκόν, λοιπόν, με χρόνο 24.40 πήρε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ ο Γερμανός Όλε Μπράουνσβαϊγκ συμπλήρωσε το βάθρο.

Η κατάταξη:

Απόστολος Χρήστου (Ελλάδα) – 24.36

Τόμας Τσεκόν (Ιταλία) – 24.40

Όλε Μπράουνσβάιγκ (Γερμανία) – 24.68

Μίχαελ Λεϊτρόβσκι (Ισραήλ) – 24.75

Μικέλε Λαμπέρτι (Ιταλία) – 24.85

Κάσπερ Στοκόβσκι (Πολωνία) – 24.99

Γιόαν Μπροάρντ Εντόι (Γαλλία) – 25.06

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόμαζ Πολέβκα (Πολωνία) – 25.08

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.