ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιώργος Πομάσκι – Προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου: Αποκάλυψε πώς τον οδήγησε στην κορυφή!

Αναφέρθηκε στην πορεία προς τον θρίαμβο και τη διεθνή καταξίωση του Έλληνα αθλητή

Γιώργος Πομάσκι – Προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου: Αποκάλυψε πώς τον οδήγησε στην κορυφή!

Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας σε ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια, αναφέρθηκε στο πώς οδήγησε τον Μίλτο Τεντόγλου στην κορυφή.

Όπως υπογράμμισε μείωσε τη φόρα του αθλητή του για να μην βγει άκυρος, λέγοντας ότι:

«Πρέπει να εκτελέσεις το άλμα πάρα πολύ καλά, πολύ γρήγορα, σε μεγάλη ένταση γιατί το λάθος είναι πολύ κοντά», κι εξήγησε ότι όταν κάνεις μια προσπάθεια στη μέγιστη ένταση και να βγαίνει άκυρη, βλέπεις πόσους πόντους μπορείς να πας πίσω για να το διορθώσεις.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πώς βιώνει ως προπονητής από τις κερκίδες την επιτυχία του αθλητή του, υπογραμμίζοντας ότι: «τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Είναι ένας κόπος που είναι και από τις δύο μεριές».

Ο Γ.Πομάσκι είπε στη συνέχεια για τον Μ.Τεντόγλου ότι: «είναι από τους αθλητές που μπορεί να το εκτελέσει με πολύ μεγάλη ακρίβεια. Μετά το πρώτο άλμα που ήταν άκυρο, διορθώσαμε το λάθος άμεσα και μπόρεσε και πάτησε στη βαλβίδα σωστά και έφτασε στο 8,52 μέτρα».

Τέλος, σχολιάζοντας τη δήλωση του αθλητή του ότι αφιερώνει το χρυσό στον εαυτό του, ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με ιδιαίτερη προπόνηση, πολλά ταξίδια» αναφερόμενος στους συνεχείς αγώνες που πήρε μέρος ο Τεντόγλου σε τέσσερα Diamond League, το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κλειστού και Ανοιχτού Στίβου σε όλα τα μέρη του κόσμου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.