ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γουαδαλαχάρα: Σμήνος μελισσών εισέβαλε διέκοψε τουρνουά τένις (βίντεο)

Οι φροντιστές ανέλαβαν δράση και έδιωξαν τις μέλισσες

Γουαδαλαχάρα: Σμήνος μελισσών εισέβαλε διέκοψε τουρνουά τένις (βίντεο)

Μία δυσάρεστη έκπληξη είχαν οι τενίστριες που διαγωνίζονται σε τουρνουά τένις στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, όταν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, σμήνος μελισσών εισήλθε στο κορτ και… «στρατοπέδευσε» στην καρέκλα του διαιτητή!

Συγκεκριμένα, η Πέτρα Κβίτοβα περίμενε να αντιμετωπίσει την Μπερνάρντα Πέρα όταν οι μέλισσες εισήλθαν στο κορτ.

Οι φροντιστές ανέλαβαν δράση και έδιωξαν τις μέλισσες για να βγουν οι αθλήτριες και να παίξουν.

Τελικά, η Πέτρα Κβίτοβα πήρε τη νίκη με 6-3, 7-5.

Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα παίξει τον πρώτο της αγώνα αύριο (03:00) απέναντι στην Μάρτα Κόστγιουκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.