ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος και στο χαντμπολ – Κέρδισε 27-22 τον Ολυμπιακό

Η Ένωση με τη νίκη αυτή κατέκτησε την 5η κούπα στην ιστορία της

Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδος και στο χαντμπολ – Κέρδισε 27-22 τον Ολυμπιακό

Επικρατώντας με 27-22 του Ολυμπιακού, η ΑΕΚ έκανε το 3-2 στους τελικούς του πρωταθλήματος και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Hanball Premier.

Η Ένωση με τη νίκη αυτή κατέκτησε το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να παίρνει το προβάδισμα με τον Μοντόρο και την ΑΕΚ να απαντά άμεσα με τον Μαντάλινιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 4-3, με την «Ένωση» να πατά… το γκάζι σε εκείνο το σημείο και να φτάνει στο 6-4, με τους Κεδέρη και Ηλιόπουλο να βγαίνουν μπροστά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ακόμη πιο επιβλητικοί στη συνέχεια και έφτασαν αρχικά στο 8-5, ενώ στη συνέχεια ανέβασαν τη διαφορά έως το +6, εκμεταλλευόμενοι τη δίλεπτη του Μπάουερ και την πολύ παρουσία σε άμυνα και επίθεση.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και έφτασαν γρήγορα στο 12-9, ενώ οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με 14-12 υπέρ της ΑΕΚ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ αποφασιστικά και με τον Παπαβασίλη να είναι εξαιρετικός, όχι απλά ισοφάρισε, αλλά πέρασε και μπροστά στο σκορ (15-16).

Η ομάδα του Αλέξη Αλβανού ανέβασε την απόδοσή της και με φέρνοντας ξανά το παιχνίδι στα μέτρα της, πήρε ξανά το προβάδισμα, το οποίο έφτασε έως και το +4 (20-16), με τον Λέμος να είναι σε εξαιρετικό απόγευμα.

Το σύνολο του Νίκου Γραμματικού μείωσε σε 20-18, αλλά από εκείνο το σημείο του παιχνιδιού και έπειτα, η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη και έφτασε αρχικά στο 23-18, με τον Ολυμπιακό να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει.

Έτσι, ο «δικέφαλος» ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά, η οποία πήγε ακόμη και στο +6 (27-21) και εντέλει πήρε τη νίκη και το πρωτάθλημα, επικρατώντας 27-22.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.