ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον κολυμβητή Α.Χρήστου στο παγκόσμιο της Ντόχα (βίντεο) 

Ο Α.Χρήστου τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 53.36

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον κολυμβητή Α.Χρήστου στο παγκόσμιο της Ντόχα (βίντεο) 

Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ. ύπτιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα, με τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη να τερματίζει δύο εκατοστά πιο αργά, στην 4η θέση.

Ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 53.36. Έτσι, εμπλούτισε τη συλλογή του, που περιλαμβάνει ακόμη πέντε μετάλλια (ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα) σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 50άρας, δύο χάλκινα σε Ευρωπαϊκά 25άρας, ένα ασημένιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, ένα χρυσό σε Παγκόσμιο εφήβων και ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο σε Ευρωπαϊκό εφήβων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγη ώρα μετά την κούρσα του, ο Απόστολος Χρήστου βρέθηκε στο βάθρο των νικητών, για την απονομή του μεταλλίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.