ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη στο Ευρωπαϊκό

Στα ημιτελικά ηττήθηκε από Γαλλίδα Μανόν Απετί Μπρουνέ με 15-14

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη στο Ευρωπαϊκό

Η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σπάθη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, σε μία διοργάνωση με χαρακτήρα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με μία εντυπωσιακή πορεία με πέντε νίκες και μία μόνο ήττα στους ομίλους, η Γκουντούρα ξεκίνησε εντυπωσιακά στη διοργάνωση, για να φθάσει μέχρι τη μεγάλη νίκη με 15-13 επί της Βουλγάρας Γιοάνα Ιλίεβα στα προημιτελικά.

Στα ημιτελικά ηττήθηκε όμως από Γαλλίδα Μανόν Απετί Μπρουνέ με 15-14 και έμεινε στην 3η θέση, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου, επίσης στη σπάθη, είχε μια σχετικά καλή παρουσία στους ομίλους, με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες και πέρασε στη φάση των 32. Εκεί έπεσε πάνω στην Ουγγαρέζα Πουστάι και τελικά λύγισε με 15-9 και πήρε την 23η θέση στη διοργάνωση. Η Μαρίνα Παϊζη με 5 ήττες στους ομίλους κατέλαβε την 49η θέση.

Στο ξίφος ασήσεως των ανδρών, ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος και ο Ηλίας Γιάννος Ρίζος δεν προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό και ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στην 60ή και 67η θέση αντίστοιχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.