ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κέρδισε την Κίνα με 24-6 και πήρε προβάδισμα στη Ντόχα

Η Εθνική ομάδα πόλο έκανε περίπατο κόντρα στην Κίνα (24-6) και απέκτησε αμέσως προβάδισμα για την πρώτη θέση στον β' όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Ντόχα

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κέρδισε την Κίνα με 24-6 και πήρε προβάδισμα στη Ντόχα

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών κέρδισε την Κίνα με 24-6 στην φάση των ομίλων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Ντόχα και έκανε το πρώτο βήμα για την πρώτη θέση στη φάση των ομίλων, που θα την στείλει απευθείας στα προημιτελικά.

Το παιχνίδι μετά το πρώτο τρίλεπτο ήταν παιχνιδάκι για τους παίκτες του Θ. Βλάχου που χάρη στην άμυνά τους, έβρισκαν πολύ εύκολα γκολ στη κόντρα, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο τέρματα της Εθνικής μας από τους Σκουμπάκη (περιφέρεια) και Βλαχόπουλο (πέναλτι) κι ενώ οι Κινέζοι προσπαθούσαν μάταια να βρουν τον φουνταριστό τους. Οι παίκτες του Θ. Βλάχου πίεζαν ψηλά και η Κίνα έβρισκε δύσκολα σουτ, ακόμη και στον παραπάνω. Μείωσε ωστόσο με τον Τσεν στον παραπάνω, με τον Νικολαϊδη να κάνει το 3-1 λίγο μετά, σε δεύτερη επίθεση και ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1 στο τέλος του οκταλέπτου.

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου, η Εθνική έχασε επίθεση στον παραπάνω, αλλά πήρε το ριμπάουντ και με τον Βλαχόπουλο έφτασε στο 5-1, δημιουργώντας από νωρίς διαφορά ασφαλείας.

Ο Ζερδεβάς που χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις φάσεις, έβγαλε και…. ασίστ στον Γκίλλα για το 6-1, ενώ από την περιφέρεια ο Γενηδουνιάς έφτασε το σκορ στο 7-1. Ο Νικολαϊδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα έκανε το 8-1 και ο Αργυρόπουλος το 9-1 σε άλλη μία επίθεση που προέκυψε από ριμπάουντ μετά από χαμένο σουτ στον παραπάνω και το 10-1 στην κόντρα, στην αμέσως επόμενη φάση.

Με την έναρξη του τρίτου οκταλέπτου σκόραρε ξανά από την περιφέρεια ο Γενηδουνιάς και ένα λεπτό μετά από νέα ασίστ του Ζερδεβά στη κόντρα, ο ίδιος παίκτης έκανε το 12-1. Το 13-1 ήρθε από τον Κάκαρη που βρέθηκε μόνος του στα 3 μέτρα και ο Βλάχος είχε αρχίσει να σκέφτεται ήδη το επόμενο ματς.

Η Κίνα βρήκε γκολ από τα δύο μέτρα μετά από πολύ ώρα, αλλά ο Γενηδουνιάς ξανά στη κόντρα, πήγε την διαφορά στο +12, με το τέταρτο προσωπικό του γκολ. Τρία τέρματα του Γκιουβέτση έφεραν το 17-4 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Πρώτος σκόρερ για την Εθνική μας ο Γενηδουνιάς με πέντε τέρματα.

Με τρία γρήγορα γκολ η Εθνική μας έφτασε στο 20-4, με το φινάλε να είναι τυπική διαδικασία.

Επόμενο ματς κόντρα στην Βραζιλία την Τετάρτη (09:30).

ΚΙΝΑ – ΕΛΛΑΔΑ 6-24

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-6, 3-7, 2-7
Κίνα (Ασιτς): Γου, Ζου, Τσου 1, Πενγκ, Ζανγκ Τ. 1, Σίε 2, Ζ. Τσεν, Ρ. Τσεν 1, Λιου , Ζανγκ Σ. 1, Σεν, Λιανγκ
Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 3, Αλαφραγκής, Κάκαρης 2, Νικολαϊδης 3, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.