ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Τομ Χιλ έπειτα από έξι χρόνια

Τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αγωνιστικά για τη Μαρία και από κοινού αποφάσισαν να σταματήσουν την συνεργασία τους

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή της Τομ Χιλ έπειτα από έξι χρόνια

Η Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον προπονητής της Τομ Χιλ.

Η Ελληνίδα τενίστρια και ο προπονητής συνεργάστηκαν επί έξι χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αγωνιστικά για τη Μαρία και από κοινού αποφάσισαν να σταματήσουν την συνεργασία τους.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Χιλ μέσω των socia media, τονίζοντας πως οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι.

«Μετά από έξι χρόνια μαζί, η Μαρία κι εγώ ολοκληρώνουμε την επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά θα παραμείνουμε στενοί φίλοι. Το ταξίδι μας ήταν γεμάτο με απίστευτες επιτυχίες: άνοδος στο career high No 3 στον κόσμο, ημιτελικοί Grand Slam, WTA 1000 τίτλος και 125 σερί εβδομάδες στο Top 10. H Μαρία είναι απίστευτη αθλήτρια και υπέροχος άνθρωπος. Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ μαζί της και είμαι τρομερά περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Και οι δύο πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα βήμα μπροστά στα αντίστοιχα μονοπάτια μας, που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές προκλήσεις που έρχονται. Ευχαριστώ Μαρία για ένα απίστευτο ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό που σου επιφυλάσσει το μέλλον» έγραψε ο Χιλ.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hill (@tomhill95)

Το «ευχαριστώ» της Σάκκαρη στον Χιλ

Λίγο μετά έκανε ανάρτηση και η Σάκκαρη: «Τομ, ευχαριστώ για όλα τα συναισθήματα, τη στήριξη εντός και εκτός court και την πίστη που είχες σε μένα από την πρώτη μέρα. Εξελιχθήκαμε μαζί και με βοήθησες να καταλάβω ότι όλα είναι πιθανά. Με έκανες όχι μόνο καλύτερη παίκτρια, αλλά και καλύτερο άνθρωπο. Σε ευχαριστώ που πάντα ήθελες το καλύτερο για μένα και που πάντα ήσουν δίπλα μου. Καλή επιτυχία στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.