ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κατερίνα Στεφανίδη: Κατέκτησε την τρίτη θέση με 4,62μ. στη Νέα Υόρκη

Άρχισε την εμφάνισή της από τα 4,48μ., άλμα το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια

Κατερίνα Στεφανίδη: Κατέκτησε την τρίτη θέση με 4,62μ. στη Νέα Υόρκη

Η πρώτη φετινή μάχη της Κατερίνας Στεφανίδη με την Κέιτι Μουν βρήκε νικήτρια την δεύτερη, με την Ελληνίδα επικοντίστρια να κάνει άλμα στα 4,62μ.

Στο διεθνές μίτινγκ της Νέας Υόρκης, η Κατερίνα Στεφανίδη, ολυμπιονίκης στο Ρίο και η Κέιτι Μουν, ολυμπιονίκης στο Τόκιο, κοντραρίστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικανίδα να κερδίζει τον αγώνα και την Ελληνίδα με 4,62μ. να μένει στην 3η θέση.

Η Στεφανίδη άρχισε την εμφάνισή της από τα 4,48μ., άλμα το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ, πέρασε εύκολα με την πρώτη και τα 4,62μ., όπως έκανε και η Μουν. Οι δυο τους μαζί με την Γουίλιαμς, ήταν οι τρεις που συνέχισαν στα 4,71μ.

Εκεί η Μουν το πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και η Γουίλιαμς με την δεύτερη, με την Κατερίνα Στεφανίδη να ρίχνει τον πήχη τρεις φορές και να μένει στην 3η θέση. Η Στεφανίδη βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ που ήταν 4,55μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.