ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορυφαίος τερματοφύλακας του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο ο Μάνος Ζερδεβάς

Ο Μάνος Ζερδεβάς ήταν μέλος της κορυφαίας επτάδας στο τουρνουά της Φουκουόκα

Κορυφαίος τερματοφύλακας του παγκόσμιου πρωταθλήματος πόλο ο Μάνος Ζερδεβάς

Κορυφαίος τερματοφύλακας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Φουκουόκα αναδείχθηκε ο Μάνος Ζερδεβάς.

Ο παίκτης παρέλαβε το σχετικό τρόπαιο πριν την απονομή των μεταλλίων στις τρεις πρώτες ομάδες της διοργάνωσης.

Πολυτιμότερος παίκτης ψηφίστηκε ο Γκέργκο Ζάλανκι της Ουγγαρίας, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Σέρβος Στραχίνια Ράσοβιτς.

Μετά από τον τελικό ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είπε στην ΕΡΤ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ξέρω αν το αξίζαμε. Δεν μπορώ να πω αν κέρδισε ο καλύτερος καθώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού στα πέναλτι η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Είναι μια μέρα απογοήτευσης για εμάς, αλλά υπόσχομαι θα επιστρέψουμΕ. Η Ουγγαρία είναι μία πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν αρνείται την αξία της. Είχαμε έρθει με το μυαλό μας στο χρυσό, παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε κι ευελπιστώ σε νέους τελικούς και ελπίζω να κάναμε περήφανους τους Ελληνες έστω και με την δεύτερη θέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.