ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός λύγισε στην παράταση τον Δούκα με 28-27 και κατέκτησε το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας του

Κυπελλούχος Ελλάδας στο χάντμπολ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΑΣΕ Δούκα (28-27) στην παράταση του Δούκα και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών για τρίτη φορά στην ιστορία του. Το γκολ του Παπαδόπουλο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα έκρινε την κούπα.

Ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή κατέκτησε για τρίτη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο στο Κύπελλο Ελλάδας χάντμπολ των ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 28-27 στην παράταση (κανονική διάρκεια 22-22) του μαχητικού ΑΣΕ Δούκα στον τελικό του φάιναλ φορ, το οποίο διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, και επέστρεψαν στην κορυφή μετά την κυριαρχία τους στο θεσμό τη διετία 2018-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, η οποία προηγήθηκε 13-12 στο ημίχρονο, πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της σεζόν και πήρε ψυχολογική ώθηση ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν το προσεχές Σαββατοκύριακο (13-14 Μαΐου), όπου ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πετύχει το νταμπλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.