ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Λ.Πετρούνιας, Α.Ντρισμπιώτη και Ε.Τζένγκο μαζί σε ένα γκράφιτι που εντυπωσιάζει στη Θεσσαλονίκη (φωτό-βίντεο)

«Το έργο το έκανα για να τιμήσουμε αυτά τα πρότυπα» λέει ο street artist

Λ.Πετρούνιας, Α.Ντρισμπιώτη και Ε.Τζένγκο μαζί σε ένα γκράφιτι που εντυπωσιάζει στη Θεσσαλονίκη (φωτό-βίντεο)

Οι φοβερές επιδόσεις του Λευτέρη Πετρούνια, της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη και της Ελίνας Τζένγκο δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο, αφού τα κατάφεραν ξεπερνώντας τις δυνάμεις τους.

Ο καλλιτέχνης της street art, Hayate με αφορμή τα κατορθώματα τους δημιούργησε ένα εντυπωσιακό graffiti αφιερωμένο στους τρεις αθλητές.

Ο ίδιος αναφέρει στο GRTimes «Το Magic Park της Θεσσαλονίκης έχει δημιουργηθεί για την διασκέδαση των παιδιών και θεώρησα πως τα παιδιά πρέπει να βλέπουν σωστά πρότυπα για να εμπνέονται και στο αθλητικό κόμματι αλλά και στη ζωή».

Στο τεράστιο mural graffiti απεικονίζεται η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη την στιγμή που πανηγυρίζει αυθόρμητα με την ελληνική σημαία αμέσως μετά την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο Μόναχο στα 35 χιλιόμετρα. Αριστερά ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους και δεξιά η Ελίνα Τζένγκο όταν με την βολή της στο ακόντιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2022.

Οι επιτυχίες των τριών αθλητών που αγωνίζονται με τα χρώματα της γαλανόλευκης, αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από τον καλλιτέχνη των γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη που είχε δημιουργήσει και το μοναδικό έργο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Αυτό το γκράφιτι έγινε σε έναν χώρο όπως είναι το Magic Park, που έχει δημιουργηθεί για την διασκέδαση των παιδιών από το 1952 και τι καλύτερο να υπάρχει και ένα τεράστιο mural graffiti με τα σωστά πρότυπα για να τους εμπνέουν στο αθλητικό κομμάτι αλλά και στη ζωή. Μου πήρε 10 μέρες για να το ολοκληρώσω και κάτω από αντίξοες συνθήκες διότι έβρεχε τις περισσότερες μέρες. Το ζωγράφισα για να μην τα βάζουν κάτω ποτέ, για να μην τα παρατάνε και να πετυχαίνουνε τους στόχους τους όπως έκαναν οι τρείς πρωταθλητές μας. Στην μέση του graffiti είναι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία μας έκανε περήφανους και ποσό μάλλον τον εαυτό της για τον λόγο του ότι δεν υπήρχαν οι σωστές συνθήκες για να προπονηθεί και παρολά αυτά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Αριστερά είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, που αν ήταν μεγαλύτερος ο τείχος θα τον έκανε πιο μεγάλο γιατί το αξίζει και δεξιά είναι η νέα πρωταθλήτρια στο ακόντιο η Ελίνα Τζένγκο, η οποία προπονούνταν και αυτή σε ένα χώρο ακατάλληλο για προπόνηση και κατάφερε με πείσμα να πάρει το χρυσό το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2022 και να μας κάνει όλους περήφανους. Το έργο το έκανα για να τιμήσουμε αυτά τα πρότυπα και η ανταμοιβή μού ήτανε τα συγχαρητήρια τους» τόνισε στο GRTimes, ο καλλιτέχνης της street art, Ηλίας Στύλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το graffiti έπρεπε να γινεί για να μην τους ξεχάσουμε σε βάθος χρόνου και οι επιτυχίες τους να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας» κατέληξε, ο καλλιτέχνης της street art.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.