ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωτιά και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κότμπους

Ο Πετρούνιας συγκέντρωσε 14,733 βαθμούς και προκρίθηκε ως 1ος στον τελικό του Σαββάτου (25/02)

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωτιά και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κότμπους

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2023 για τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκριση για τον τελικό των κρίκων με την κορυφαία βαθμολογία στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής «Turnier der Meister» του Κότμπους.

Στην πρώτη εμφάνισή του έπειτα από τον θρίαμβο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του περασμένου Αυγούστου στο Μόναχο, ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι επί γερμανικού εδάφους, συγκέντρωσε 14,733 βαθμούς και προκρίθηκε ως 1ος στον τελικό του Σαββάτου (25/02).

Ο «άρχοντας των κρίκων» υποσκέλισε μεταξύ άλλων τον Ιρανό Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,666 β.) και τον Τούρκο κάτοχο του παγκόσμιου τίτλου Αντέμ Ασίλ (14,633 β.).

Στους προκριματικούς της πρεμιέρας συμμετείχαν επίσης ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης (13,000 β. στους κρίκους, 25ος μεταξύ 47 αθλητών), ο Απόστολος Κανέλλος (12,066 β. στον πλάγιο ίππο, 43ος) και ο Στέφανος Τσολακίδης (11,033 β. στον πλάγιο ίππο, 51ος).

Παράλληλα, στην κατηγορία των γυναικών, η Χριστίνα Κιόση κατετάγη 17η στο άλμα με 11,749 β.. και η Αρετή Παγώνη 21η στους ασύμμετρους ζυγούς με 10,833 β..

Την Παρασκευή (24.02.2023), στο δεύτερο σκέλος των προκριματικών, θα αγωνιστούν από ελληνικής πλευράς οι Νίκος Ηλιόπουλος (δίζυγο, μονόζυγο), Στέφανος Τσολακίδης (δίζυγο), Απόστολος Κανέλλος (μονόζυγο) στους άνδρες και οι Χριστίνα Κιόση (δοκός ισορροπίας, έδαφος) και Αρετή Παγώνη (δοκός ισορροπίας, έδαφος) στις γυναίκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.