ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Σάκκαρη: Απέκλεισε την Β.Τόμοβα με 0-2 και προκρίθηκε στους 16 του Chalreston Open

Για μια θέση στους «8» θα παίξει με Σάρμα ή Τσουρένκο

Μ.Σάκκαρη: Απέκλεισε την Β.Τόμοβα με 0-2 και προκρίθηκε στους 16 του Chalreston Open

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή νίκη τις υποχρεώσεις της στη χωμάτινη περίοδο. 

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια απέκλεισε 6-3,6-3 την Βουλγάρα Βικτόρια Τόμοβα και προκρίθηκε στους “16” του Charleston Open των ΗΠΑ.

Για μια θέση στους «8» θα παίξει με Σάρμα ή Τσουρένκο. H Σάκκαρη είναι στο Νο3 στο ταμπλό και στο Νο1 είναι η Τζέσικα Πεγκούλα.

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ η Βουλγάρα έφτασε πρώτη σε μπρέικ (1-2 και 1-3 με το σερβίς της) αλλά η Ελληνίδα είχε απαντήσεις. Πήρε πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 3-3 και με νέο μπρέικ έκανε το 5-3 και έκλεισε το σετ στο σερβίς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο 2ο σετ και στο 6ο γκέιμ η Σάκκαρη έσβησε τριπλό μπρέικ πόιντ (3-3) και με δικό της μπρέικ προηγήθηκε 4-3! Απλά έκλεισε το παιχνίδι με νέο μπρέικ (6-3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.