ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Σάκκαρη: Ήττηθηκε από την Ε.Ριμπάκινα με 2-1 – Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Miami Open

Απέναντι στο Ν.4 του κόσμου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν άκρως ανταγωνιστική

Μ.Σάκκαρη: Ήττηθηκε από την Ε.Ριμπάκινα με 2-1 – Αποκλείστηκε από την συνέχεια του Miami Open

Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 7-6(4), 4-6) από την Έλενα Ριμπάκινα και αποκλείσθηκε από τα ημιτελικά του Μαϊάμι Οπεν.

Απέναντι στο Ν.4 του κόσμου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν άκρως ανταγωνιστική και λύγισε μετά από δύο ώρες και 49 λεπτά.

Στο πρώτο σετ η Ριμπάκινα μπήκε πολύ δυνατά και πήρε τα δύο πρώτα γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο. Οι δύο αθλήτριες έως το έκτο γκέιμ υπερασπίστηκαν το σερβίς τους. Σε εκείνο το σημείο η Ριμπάκινα έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Σάκκαρη αντέδρασε με μπρέικ έκανε το 4-4, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τρία μπρέικ, δύο από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κι ένα από την Ριμπάκινα. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2 και έχασε διπλή ευκαιρία να κάνει το 5-2. Η Καζάκα, όμως, βρήκε λύσεις και προηγήθηκε με 6-5.

Η Μαρία Σάκκαρη, όμως, με κατάθεση ψυχής έσωσε τρία ματς μπολ και πήρε το σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τελευταίο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέχισε να πιστεύει στη νίκη. Η Ριμπάκινα όμως είχε τις λύσεις και τελικά πήρε τη νίκη με 6-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.