ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Σάκκαρη μετά την ήττα στον τελικό του Indian Wells: «Στο μέλλον θα μπορέσω να φτάσω μέχρι το τέλος του δρόμου»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νέο της προπονητή

Μ.Σάκκαρη μετά την ήττα στον τελικό του Indian Wells: «Στο μέλλον θα μπορέσω να φτάσω μέχρι το τέλος του δρόμου»

H Μαρία Σάκκαρη μιλώντας στο κοινό του Indian Wells, μετά την ήττα της στον τελικό του τουρνουά από την Ίγκα Σφιάτεκ με 2-0 σετ (6-4, 6-0) δήλωσε ότι «στο μέλλον θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για το μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το νέο της προπονητή, αλλά και τους δικούς της ανθρώπους που τη στήριξαν και τη στηρίζουν καθημερινά.

Τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε εδώ και με στηρίξατε. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να παλέψω λίγο περισσότερο», είπε και απευθύνθηκε προς την Πολωνή: «Ίγκα, είσαι μία φανταστική αθλήτρια, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πραγματικά σου αξίζουν τα καλύτερα. Έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό. Εύχομαι να παλέψουμε σε αρκετούς τελικούς στο μέλλον. Αν τα καταφέρουμε, αυτό θα σημαίνει ότι κι οι δύο τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Είσαι φανταστική κι εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας.»

Συνέχισε η 28χρονη τενίστρια: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλο το τιμ, τον Ντέιβιντ Γουΐτ. Φτάσαμε μέχρι την πηγή, αλλά δεν τα καταφέραμε να πιούμε νερό. Είμαι σίγουρη πως αυτό θα συμβεί στο μέλλον. Ευχαριστώ που είστε δίπλα μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την αδερφή μου, Αμάντα. Σ΄ ευχαριστώ που είσαι εδώ, το αγόρι μου τον Κωνσταντίνο. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, που με κάνετε ευτυχισμένη.

Η οικογένειά μου είναι πάντα στο πλάι μου και νιώθω περήφανη που είμαι Ελληνίδα. Κατάγομαι από μία υπέροχη χώρα. Το Indian Wells είναι ένα φανταστικό μέρος. Ευχαριστώ τους διοργανωτές, όλους τους ανθρώπους που κάνουν σπουδαία δουλειά, αλλά δεν φαίνονται, όλους εκείνους που εργάστηκαν γι’ αυτό το τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα ήθελα να μείνω λίγο παραπάνω εδώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Ίσως κάποια στιγμή να μετακομίσω εδώ. Όχι, όχι αστειεύομαι. Ελπίζω ότι θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή την επόμενη φορά.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.