ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μ.Σάκκαρη: Νικηφόρα πρεμιέρα στο τουρνουά της Πάρμα

Μετά από μια σκληρή μάχη που κράτησε 2 ώρες και 45 λεπτά

Μ.Σάκκαρη: Νικηφόρα πρεμιέρα στο τουρνουά της Πάρμα

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με ανατροπή 2-1 σετ της Ουκρανής Κατερίνα Μπέιντλ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Πάρμα.

Η Ελληνίδα τενίστρια δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ απέναντι στην μαχητική Ουκρανή, που κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της Μαρίας και να κάνει το 1-0 στο τάι μπρέικ (7-2), αλλά στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της έφτασε στην ανατροπή-πρόκριση.

Μια σκληρή μάχη, που διήρκησε 2 ώρες και 45 λεπτά, με την Μαρία να δείχνει χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία και να ξεπερνάει – έστω και δύσκολα – το εμπόδιο της Μπέιντλ, Νο. 124 στην παγκόσμια κατάταξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάκκαρη έκανε το καθήκον της και πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ρους – Ουντβάρντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.