ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ.Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό τελικός το πρωί»

«Δεν τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα»

Μ.Τεντόγλου μετά το χρυσό μετάλλιο: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερό μου εχθρό τελικός το πρωί»

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, το Σάββατο (02/03), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης με καλύτερο άλμα στα 8,22 μ., αλλά ο ίδιος τόνισε ότι «ο αγώνας του ήταν χάλια».

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε στην ΕΡΤ το εξής: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια! Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τελικός το πρωί. Προσπαθούσα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν μου έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Οι άλλοι είναι πιο πεινασμένοι από εμένα. Είναι δύσκολο να βρεις την όρεξη. Ένιωθα ότι είμαι σε πανελλήνιο, σε βαλκανικό. Δεν τον ευχαριστήθηκα τον αγώνα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Λέει πολλά ότι ήρθε το χρυσό, αλλά δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο. Αν ο αγώνας γινόταν βράδυ, θα ήταν αλλιώς. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο. Το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός. Θα ξεκινήσω πολύ νωρίς τη σεζόν (σ.σ στον ανοιχτό). Κάποιοι επιλέγουν να μην πάνε σε κάποια διοργάνωση, αλλά δεν μου αρέσει να χάνω αγώνες. Κρατώ ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.