ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου: Πήρε μέρος σε αγώνα μήκους στον Γέρακα

Συμμετείχε με ανθρώπους της γειτονιάς

Μ.Τεντόγλου: Πήρε μέρος σε αγώνα μήκους στον Γέρακα

Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι δεν καβαλάει το καλάμι και το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στον Γέρακα, δίπλα σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Μαζί με τους δύο πρωταθλητές του τριπλούν, Δημήτρη Τσιάμη και Νίκο Ανδρικόπουλο, πήγαν στον Γέρακα όπου ένας παλιός αθλητής του στίβου, ο Γιώργος Δεμένεγας, κάθε χρόνο διοργανώνει αγώνα μήκους άνευ φοράς στον κήπο του. Έχει δημιουργήσει ένα μικρό σκάμμα, όπου προφανώς δεν γίνεται κανονικός αγώνας, αλλά μήκος άνευ φοράς.

Έχει δημιουργήσει και έναν υποτυπώδη μικρό διάδρομο για μικρή φορά όπου συνήθως στον αγώνα αυτό συμμετέχουν ερασιτέχνες και άνθρωποι της γειτονιάς για να διασκεδάσουν. Σύμφωνα με τους «διοργανωτές» ο Τεντόγλου έκανε και… «πανκήπιο» ρεκόρ.

Το Σάββατο είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν κόντρα σε έναν… χρυσό ολυμπιονίκη, αφού ο Τεντόγλου πήγε και έκανε τόσο μήκος άνευ φοράς, όσο και με μικρή φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς και δεν τέθηκε ερώτημα για το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα, με τον Γρεβενιώτη πρωταθλητή πάντως να το διασκεδάζει και τον κόσμο από την γειτονιά να τον χαζεύει έστω και ένα τέτοιο, ξεχωριστό, ιβέντ, όπου ο οικοδεσπότης το πήρε ζεστά και είχε μέχρι και κριτές με μεζούρα να μετρούν τα άλματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.