ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μ.Τεντόγλου: Το εντυπωσιακό άλμα στο ΟΑΚΑ στα 8,32μ. (βίντεο)

Έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα για το 2024, έστω και σε προπονητική ημερίδα

Μ.Τεντόγλου: Το εντυπωσιακό άλμα στο ΟΑΚΑ στα 8,32μ. (βίντεο)

Ο Μίλτος Τεντόγλου για το 2024 έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα, έστω και σε προπονητική ημερίδα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής συμμετείχε στο προπονητικό τεστ αλμάτων που οργάνωσε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι και είχε τέσσερα άλματα πάνω από τα 8 μέτρα, με καλύτερο αυτό στα 8,32μ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Τα άλλα άλματά του ήταν στα 8,21μ., 8,20μ. και 8,01μ.

«Είναι από τα καλύτερά μου άλματα. Όταν σε προπόνηση βγάζω τέτοια άλματα, ξέρω ότι είμαι καλά. Είμαι έτοιμος για τους αγώνες. Έχω περιθώριο να τρέξω καλύτερα, καθώς δεν έτρεξα και τόσο καλά σήμερα στην φορά μου. Στην καλή φόρα κρύβονται τα μεγάλα άλματα. Τεχνικά ήμουν αρκετά καλά» είπε ο Τεντόγλου και πρόσθεσε: «Με βοήθησε το ότι μπήκε θέρμανση στο ΟΑΚΑ. Είμαστε ευγνώμων για όσα έφτιαξαν στο προπονητήριο. Σε 10 μέρες πλέον πάμε Οστράβα που είναι πολύ καλός αγώνας. Θα είναι ένα καλό τεστ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.