ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Τεντόγλου: Υποψήφιος για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή για το 2023 στον κόσμο

Είναι ήδη υποψήφιος και για το αντίστοιχο μήνυμα και στην Ευρώπη

Μ.Τεντόγλου: Υποψήφιος για την ανάδειξη του κορυφαίου αθλητή για το 2023 στον κόσμο

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μ.Τεντόγλου είναι υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στίβου στον κόσμο το 2023 από την World Athletics.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στη Βουδαπέστη και πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό στίβο στο μήκος τίθεται στη διάθεση του κοινού στην ψηφοφορία που κάνει η Παγκόσμια ομοσπονδία στίβου μέσα από τα social media.

Θα υπάρξει διαδικασία ψηφοφορίας από τρεις πλευρές. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Στίβου και η Παγκόσμια Οικογένεια Στίβου θα ψηφίσουν μέσω email, ενώ οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίσουν διαδικτυακά μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης της World Athletics.

Η ψήφος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Στίβου θα μετρήσει για το 50% του αποτελέσματος, ενώ οι ψήφοι της Παγκόσμιας Οικογένειας Στίβου και οι ψήφοι του κοινού θα μετρήσουν το 25% του τελικού αποτελέσματος.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια οι πέντε πρώτες αθλητές της διαδικασίας θα ανακοινωθούν από την World Athletics στις 13-14 Νοεμβρίου. Οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες θα ανακοινωθούν στις 11 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε είναι μέσα στους τρεις υποψήφιους και για καλύτερος αθλητής στίβου στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

Μίλτος Τεντόγλου (ΕΛΛΑΔΑ), μήκος

Νεράι Τσόπρα (Ινδία), ακοντισμός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ράιαν Κρούσερ (ΗΠΑ), σφαιροβολία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.