ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μ.Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης ο Έλληνας ολυμπιονίκης

Πέρσι ήταν υποψήφιος και για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο

Μ.Τεντόγλου: Υποψήφιος για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης ο Έλληνας ολυμπιονίκης

Τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της Ευρώπης για το 2022 θα διεκδικήσει ο «δικός μας» Μίλτος Τεντόγλου, καθώς βρίσκεται όπως αναμενόταν στη λίστα των δέκα υποψηφίων που ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου.

Ο Έλληνας ολυμπιονίκης του μήκους κατέκτησε μέσα στη χρονιά το χρυσό μετάλλιο στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κλειστού και Ανοιχτού Στίβου και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Όρεγκον, ενώ αναδείχθηκε νικητής και στο Diamond League.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που ο Μ.Τεντόγλου βρίσκεται στη δεκάδα των υποψηφίων, ενώ πέρσι ήταν υποψήφιος και για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή στον κόσμο.

Οι υποψήφιοι της ΕΑ στην κατηγορία ανδρών:

Μίλτος Τεντόγλου (Ελλάδα) μήκος
Κρίστιαν Τσεχ (Σλοβενία) δισκοβολία
Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) επί κοντώ
Γιάκομπ Ινγκεμπρίντσεν (Νορβηγία) 1.500 μ./5.000 μ.
Μαρσέλ Τζέικομπς (Ιταλία) 100 μ.
Κέβιν Μαγέρ (Γαλλία) δέκαθλο
Βόιτσεκ Νοβίτσκι (Πολωνία) σφυροβολία
Πέδρο Πιτσάρδο (Πορτογαλία) τριπλούν
Τζιανμάρκο Ταμπέρι (Ιταλία) ύψος
Τζέικ Γουάιτμαν (Μ. Βρετανία) 800 μ./1.500 μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις φιναλίστ ανά κατηγορία αναμένεται να ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί στο GALA της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.