ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με νίκη στο Γουαδαλαχάρα Open – Πέρασε στις «16»

Νίκησε 2-0 τη Μάρτα Κόστιουκ

Μαρία Σάκκαρη: Πρεμιέρα με νίκη στο Γουαδαλαχάρα Open – Πέρασε στις «16»

Στις 16 του Γουαδαλαχάρα Open πέρασε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επέστρεψε στις νίκες στον 1ο γύρο στο τουρνουά τένις της Γουαδαλαχάρα.

Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Μάρτα Κόστιουκ, Νο 58 στον κόσμο, με 6-4, 6-4 μετά από 2 ώρες, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στις «16» του τουρνουά στο Μεξικό και διατηρώντας τις ελπίδες ζωντανές για την πρόκριση στα WTA Finals.

Η Μ.Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό service της Μ.Κόστιουκ, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 15 διπλά λάθη, αλλά και το 8/33 στο 2ο service (24%), ενώ παράλληλα η ίδια κατάφερε να σβήσει τα 11/13 break-points της Ουκρανής αθλήτριας. Στην επόμενη φάση η Μ.Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντανιέλ Κόλινς και Μαγκνταλένα Φρεχ.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη για να βρεθεί στα εφετινά WTA Finals (31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου) και θα το καταφέρει μόνο με μια εξαιρετική πορεία στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.