ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Hττήθηκε με 6-3 και 7-5

Μαρία Σάκκαρη – Τατιάνα Μαρία 0-2: Πρόωρος αποκλεισμός στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Wimbledon. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε με 6-3, 7-5 από την Τατιάνα Μαρία και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Σάκκαρη, που είχε κερδίσει τη Χάιβς στον πρώτο αγώνα στο τουρνουά, «θόλωσε» στο δεύτερο σετ αφού σέρβιρε για να ισοφαρίσει αλλά η Γερμανίδα πήρε τρία γκρέιμ στη σειρά και πανηγύρισε την πρόκριση. Επόμενη αντίπαλος για την 34χρονη η Γέλενα Οσταπένκο.

Έπαιξε κοντά στο φιλέ

Παίζοντας κοντά στο φιλέ και βρίσκοντας πόντους από το μπάκχαντ, η Μαρία Σάκκαρη έφτασε τρεις φορές σε μπρέικ πόιντ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά η Γερμανίδα αντίπαλός της κράτησε δύσκολα για το 2-1.

Οι δύο τενίστριες κράτησαν στη συνέχεια με την Τατιάνα Μαρία να βρίσκει μπρέικ για το 5-3 και να κλείνει το σετ στο σερβίς της.

Η Γερμανίδα βρέθηκε με διπλό μπρέικ πόιντ στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ.

Η Σάκκαρη αντεπεξήλθε και κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε μπρέικ φτάνοντας στο 2-0.

Η Γερμανίδα κατάφερε να πάρει πίσω το μπρέικ σε κρίσιμο σημείο (9ο γκέιμ) του δεύτερου σετ, στην στιγμή που η Σάκκαρη σέρβιρε για την κατάκτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Σάκκαρη είχε δύο ευκαιρίες να κλείσει το σετ στη συνέχεια αλλά η 34χρονη Γερμανίδα ισοφάρισε σε 5-5 και στη συνέχεια έκανε νέο μπρέικ για να κλείσει τον αγώνα στο σερβίς της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.