ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαρία Σάκκαρη: Τεράστια πρόκριση στους τελικούς της WTA!

Επικράτησε της Β.Κουντερμέτοβα με 2-1 σετ

Μαρία Σάκκαρη: Τεράστια πρόκριση στους τελικούς της WTA!

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα (2-1 σετ) και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Guadalajara Open (WTA 1000). Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο πήρε στα χέρια της το «εισιτήριο» για το WTA Finals!

Μετά από μία σύντομη περίοδο αγωνιστικής κάμψης, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρήκε τον εαυτό της στο Μεξικό και στο τουρνουά, που φιλοξενείται στην Γκουανταλαχάρα.

Μετά από ένα συναρπαστικό προημιτελικό, η Μ.Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε 6-1, 5-7, 6-4 την Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα και όχι μόνο προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης, αλλά εξασφάλισε και μία θέση για το Masters, που θα διεξαχθούν στο Τέξας, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.