ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μαθήματα ήθους από τον Ολυμπιονίκη Μουν Ντάε Σουννγκ: Τίμησε τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (φωτό-βίντεο)

Ο Κορεάτης που τον είχε νικήσει στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, επισκέφτηκε το μνήμα του Έλληνα αθλητή

Μαθήματα ήθους από τον Ολυμπιονίκη Μουν Ντάε Σουννγκ: Τίμησε τη μνήμη του Αλέξανδρου Νικολαΐδη (φωτό-βίντεο)

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έχει προκαλέσει την θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στο Ταε Κβον Ντο παγκοσμίως.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε αντιμετωπίσει τον Μουν Ντάε Σουνγκ στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 από τον οποίο και ηττήθηκε.

Ο Κορεάτης πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα, επισκέφθηκε τον τάφο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την μνήμη του.

“Είχαμε μία δυνατή σχέση μεταξύ μας για αρκετό καιρό. Αγαπούσε την Κορέα και εγώ αγαπώ την Ελλάδα. Για μένα η Ελλάδα είναι σαν δεύτερη χώρα μου. Λυπάμαι πολύ που άργησα να έρθω. Ήμασταν δεμένοι, είχαμε πολύ δυνατή σχέση” δήλωσε στην ΕΡΤ.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.