ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με άνεση στους «16» στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκησε με 0-2 τον Πούιγ

Ο Έλληνας τενίστας λίγο μετά τις 18:30 θα παίξει με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μια θέση στα προημιτελικά

Με άνεση στους «16» στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Νίκησε με 0-2 τον Πούιγ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει τον Γάλλο, Λούκας Πούιγ με 6-3, 6-4 και να περάσει στη φάση των «16» του Όπεν της Μαδρίτης. Εκεί το απόγευμα της Πέμπτης (5/5), λίγο μετά τις 18:30 θα παίξει με τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μια θέση στα προημιτελικά.

Το «μπλε βέλος» («blue arrow»), όπως υπέγραψε ο Τσιτσιπάς στην κάμερα αποχωρώντας από το κεντρικό κορτ, δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά και ιδιαίτερα στο παιχνίδι του, απέναντι στον 28χρονο Γάλλο, που δεν μπορούσε να απειλήσει.

Ο 23χρονος Έλληνας θα παίξει τώρα με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, απέναντι στον 31χρονο Βούλγαρο έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, με τελευταία πριν από μερικές εβδομάδες ξανά στους «16» στο Όπεν της Βαρκελώνης με 6-1, 6-4. Ο Ντιμιτρόφ στο δικό του σημερινό παιχνίδι στη Μαδρίτη ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Ντιέγκο Σβάρτσμαν (6-0, 6-3).

Το πρώτο σετ του αγώνα του Τσιτσιπά με τον Πούιγ χαρακτηρίστηκε από τα τρία διαδοχικά μπρέικ, ο Τσιτσιπάς έκανε τo πρώτο με για το 3-1, ο Πούιγ απάντησε με love game για το δικό του μπρέικ (3-2), με τον Τσιτσιπά να απαντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το 4-2, κρατώντας τα ηνία, φθάνοντας στο 6-3 σε 30 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς πήγε στο 0-40 στο 1ο γκέιμ του β’ σετ, πέτυχε νέο μπρέικ, παίρνοντας αμέσως τον έλεγχο. Ο Πούιγ έδειξε σημείο αντίδρασης στο 4ο γκέιμ, όταν από το 0-40 με σερί πόντους μείωσε σε 3-2, όμως η χαμένη ευκαιρία δεν πτόησε τον Τσιτσιπά, που υπερασπιζόμενος με άνεση το σερβίς του έφθασε στο 5-4 και στο πρώτο match point που δημιούργησε, το εκμεταλλεύτηκε και με άσο τελείωσε το σετ 6-4 και μαζί τον αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.