ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μήνυμα της αδερφής της Ν.Οσάκα για τον πατέρα τους – «Θα σε σκοτώσω εγώ αν δεν με σκοτώσεις πρώτα εσύ»

«Θα αντεπιτεθώ και θα παλέψω»

Μήνυμα της αδερφής της Ν.Οσάκα για τον πατέρα τους – «Θα σε σκοτώσω εγώ αν δεν με σκοτώσεις πρώτα εσύ»

H αδερφή της Ναόμι Οσάκα, Μαρί, δημοσίευσε μία ανάρτηση στα social media στην οποία αναφέρεται στον πατέρα της και λέει ότι θα τον σκοτώσει αν δεν την σκοτώσει πρώτα αυτός, κατηγορώντας τον για κακομεταχείριση και κακοποίηση προς την ίδια και τη μητέρα της.

Η Μαρί Οσάκα, αδερφή της γνωστής τενίστριας, συγκλόνισε με όσα έγραψε στα social media, κατεβάζοντας μετά τη σχετική ανάρτηση, αφού κατηγόρησε τον πατέρα της για κακομεταχείριση και κακοποίηση, απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει αν πρώτα δεν την σκοτώσει αυτός.

Αναλυτικά στο μήνυμά της, το οποίο στη συνέχεια κατέβασε, η αδερφή της Ναόμι Οσάκα έγραψε τα εξής…

«Θέλω να ξέρεις πόσο απογοητευμένη και αηδιασμένη είμαι μαζί σου, ως πατέρας και ως άνθρωπος γενικά. Έχεις αποτύχει με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς. Με κακομεταχειρίζεσαι από μικρή και συνεχίζεις να παρενοχλείς τη μητέρα μου. Συνεχίζεις να την κακομεταχειρίζεσαι συναισθηματικά και να έρχεσαι στο σπίτι μας όταν έχεις δικό σου,

Αυτό το γνωστοποιώ δημόσια γιατί είσαι ένας δειλός που κρύβεται πίσω από τη σωματική του ικανότητα να με χτυπάει και την άρνησή μας να σε καταγγείλουμε στην αστυνομία. Αυτό είναι. Πραγματικά τελείωσα μαζί σου και την επόμενη φορά που θα δω το πρόσωπό σου θα καλέσω την αστυνομία. Θα σε σκοτώσω, αν δεν με σκοτώσεις πρώτα, φέρνοντας ένα όπλο σαν δειλός που είσαι. Θεώρησέ το αυτό μια απειλή. Θα αντεπιτεθώ και θα παλέψω και για τους δυο μας. Λοιπόν, ας δούμε τι τύπος άντρα είσαι πραγματικά, ακόμα κι αν ξέρω ήδη από τη γέννησή μου ότι είμαι η κόρη του διαβόλου. Ο Θεός να με βοηθήσει όταν έρθει ξανά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.